Ertuğrul Gazi Ortaokulu

Belgegeçer :
WEB https://ertugrulgazi33.meb.k12.tr
Adres : Şevket Sümer Mahallesi 156. Cadde 5139 Sokak Akdeniz / MERSİN
VİZYON : VİZYONUMUZ * Her öğrencimizin ayrı ayrı bireyler olduğunu kabul ederek ihtiyaç ve istek durumunu göz önünde bulundurarak öğrencilerimizin hem hayata hem de üst öğrenime hazırlanmasını ve bu hazırlanma döneminde okuyan okuduğunu iyi anlayan ve en başta kendini iyi tanıyan kapasitesini bilen toplum ihtiyaçlarının farkında olarak en başta kendinin farkında olarak yetişmeyi hedefleyen bireyler olmasını sağlamak bunun içinde gereken ne varsa tüm imkanları kullanan bir model okul olmaktır.
MİSYON : MİSYONUMUZ Ulu Önder Atatürk ilkeleri ışığında, öğrencilerin gelişen dünya bilincine erişmesi, kendine güvenen bireyler olması saygı sevgi ve demokrasi kavramlarını öğrenmesi eğitim sistemimizin temelini oluşturur ve bu bağlamda var olan potansiyellerimizin eksikliklerimize rağmen tüm çalışanlarımızın temeli öğrencilerimizdir. Tüm kapasitemizi kullanarak öğrencilerimize hayatlarında amaç belirleme insani değerler katma sorgulama bilinç düzeyini yükseltme, motivasyon sağlama, kendine inanma topluma faydalı bir insan olma özelliklerini kazandırmaya önem veriyoruz. Bunları yaparken temel derslerimize ek olarak sosyal psikolojik yönlerini geliştirmek için sportif sanatsal faaliyetlerin geliştirici yönlerinden faydalanıyoruz. Ertuğrul Gazi Orta Okulu olarak tüm personelimizle iş birliği ve bir olma bilinci içerisinde hareket etmek misyonumuzdur.
BAŞARILAR : FEN LİSESİNDE ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME GÜZEL SANATLAR LİSESİNE ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME SPOR LİSESİNE ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM
Saatler : 07:00-12-40 13:00-18:40
Isınma : KLİMA